Skip to content

Waar kan JA! u in adviseren?

JA! Training Coaching en Advies kunt u inroepen wanneer de samenwerking stagneert, er conflicten zijn, er ontwikkelingsvragen zijn en wanneer uw organisatie een wezenlijk andere koers wil varen. U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing bij verandervraagstukken. Naast advies leveren wij immers ook trainingen, coaching en assessments.

Voorbeeld van vraagstukken

  • Van een eilandjescultuur komen tot gezamenlijkheid
  • Hoe omgaan met veranderingen
  • Weerstand bij verandering omzetten in medewerking
  • Deskundiger worden in het werven en selecteren van personeel
  • Betekenis geven aan klantgerichtheid
  • Het ontwikkelen van een leiderschapsstijl passend bij de strategie van de organisatie
  • Talent binnen de organisatie erkennen, herkennen en ontwikkelen

Onze aanpak

Bij ons geen ellenlange rapporten en een alleswetende adviseur die met zijn toverstafje zwaait.

Wij zijn een adviesbureau dat zaken samen met de klant aanpakt. Eerst lossen we op de korte termijn prangende vraagstukken op, zodat er lucht ontstaat. Vervolgens brengen we veranderingen teweeg die doorwerken op de lange termijn. Hierdoor ontwikkelt de organisatie zich tot een plek met aantrekkingskracht voor klanten én medewerkers.

Onze adviseurs zijn meester in het onderhouden van een goede relatie, maar schuwen niet om met respect te confronteren. Zij zorgen voor engagement en hebben oog voor hoe besluiten tot stand komen. Op deze manier fungeert de adviseur als een gesprekspartner en ontstaat er een vertrouwensrelatie. Zij weten om te gaan met weerstand, omdat ze de weerstand kunnen duiden. Zij hebben inzicht in wat er in welke fase moet gebeuren en leggen reële keuzes op tafel die werkbaar zijn. De adviseurs van JA! stimuleren de dialoog en werken naar persoonlijke verantwoordelijkheid. Zij weten de juiste vragen te stellen die diepte geven en voorbijgaan aan snelle oplossingen en modegrillen.

Praktische informatie over advies

Leeft er in uw organisatie een vraagstuk en bent u zoek naar een passend advies? Neemt dan contact op met JA! Training Coaching en Advies. In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek horen we graag wat er speelt. U kunt zo kennismaken met onze adviseurs en zij kunnen kan u een schets geven van een eerste stap in het adviestraject.

Wij geven er de voorkeur aan om dit te doen in combinatie met interviews.

 

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

We staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op (+597) 426264 | 8903474 | 8927836 of via email op info@ja-advies.com