Skip to content

Onze Achtergrond

JA! Coaching, training en advies is sinds 2008 actief in Suriname. Wij, de oprichters Jolanda van den Broek en Arnie Lo-Ning-Hing, zijn sindsdien actief in het begeleiden, coachen en adviseren van diverse organisaties bij hun verandertrajecten.
JA! betekent niet alleen Jolanda en Arnie, maar spreekt ook uit dat wij er echt voor gaan om onze opgedane kennis en ervaring in te zetten bij onze klanten.
Naast ruime ervaring hier in Suriname hebben wij beiden een ruime professionele achtergrond in Nederland. Wij zijn zogenaamde JA-mensen, die denken in kansen en mogelijkheden.

 

Jolanda van den Broek

Jolanda heeft ruime ervaring opgedaan als trainer, coach/counselor en HRM-manager en- adviseur. Hierdoor weet zij als geen ander dat organisatiewijzigingen meer vragen dan alleen een structuurwijziging. Juist de weg naar die stip op de horizon weet zij vanuit ervaring te begeleiden doormiddel van advisering, training en coaching.

Arnie Lo-Ning-Hing

Arnie heeft een bedrijfskundige achtergrond en ruime ervaring opgedaan met (HRM) projectmanagement. De strategie van een organisatie vaststellen, deze vertalen in praktische en vooral haalbare acties, zorgen voor succesvol afgeronde projecten.
Arnie heeft ook ruime ervaring als organisatie adviseur, trainer en coach in zowel Suriname, Nederland als Curaçao.